рентгенолога д-р Иван Димитров Кадър: Bulgaria on airРодителите на рецидивиста Жоро

...
рентгенолога д-р Иван Димитров Кадър: Bulgaria on airРодителите на рецидивиста Жоро
Коментари Харесай

Роднините на Жоро Плъха поискаха 300 000 лева кръвнина

рентгенолога доктор Иван Димитров Кадър: Bulgaria on air

Родителите на рецидивиста Жоро Дживизов - Плъха, който бе погубен от рентгенолога доктор Иван Димитров желаеха 300 000 лв. кръвнина на делото през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Адвокат Кутрянски, който пази Доктора, съобщи, че сходни цивилен искове са били отхвърлени на миналата инстанция и помоли съда да не ги приема.

Адвокат Елдъров, който пази потърпевшите, от своя страна цитира решението на Апелативния съд, който върна делото за ново разглеждане в Окръжен съд.

Според него апелативните съдии напълно са отменили присъдата и всичко стартира изначало и подобен иск може да бъде предявен.

" Не имам вяра, че съдът ще бъде толкоз елементарно измамен. Не желая, в случай че има в залата студенти и стажанти, да се учим на право ", сподели остро юрист Елдъров към юрист Кутрянски.

В последна сметка арбитър Петко Минев няма да одобри исковете за взаимно разглеждане.

" Конституирането на нови страни при повторното разглеждане на делото е неприемливо. Първата присъда не е била обжалвана ", сподели съдията. Той конституира като частен обвинител майката на Плъха, само че отхвърли кръвнината от 300 000 лв.. 

Надежда Стоева, която е дамата на потърпевшия, не се яви на съвещанието. Била е търсена по адреси, само че не е открита.

Адвокат Георги Кутрянски показа епикриза, съгласно която Доктора е бил признат за лекуване в неврологично поделение и по тази причина не е пристигнал на предходното съвещание.

Адв. Красимир Елдъров, който съставлява потърпевшите изиска по-малко хора в залата, поради COVID-19. Той помоли да се изведат медиите и другите жители, с цел да няма подобен вид за заразяване.

Съдия Петко Минев го поряза, че това е най-голямата зала на Окръжния съд - номер 5.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР